Introducere

Live Business Model Canvas este un produs educațional vizual care leagă bazele cunoștințelor de modelare a afacerilor cu povestirile în format digital.

Produsul prezintă poveștile unor întreprinderi mici din diferite zone rurale din Europa - de la înființarea lor până la activitatea lor de zi cu zi, provocările cu care se confruntă și factorii-cheie pentru succesul și sustenabilitatea lor.

Interviurile cu antreprenorii și filmările reale din afacerea lor sunt folosite pentru a extrage informații despre modelul de afaceri al întreprinderilor și pentru a-și dezvolta modelele de afaceri Canvas într-un mod simplu, ușor de înțeles și foarte practic. Textele cu informații se afișează în casete animate pentru a maximiza înțelegerea și memorarea.

Produsul vizează învățarea non-formală autonomă, ca o formare complementară calificării generale a întreprinzătorilor din mediul rural ca o modalitate utilă de a simplifica și înțelege structurile și practicile de afaceri, de a examina modelul de afaceri existent și de a îmbunătăți rezultatele sau de a dezvolta un plan de afaceri iteractiv pentru afacerile viitoare.